Strålande väder

men ingen risk att ja blir solbränd... jag ska hålla mig inomhus hela dagen... *suck*
Det känns precis som att solen har tjuvkikat på mitt schema å sett när ja ska jobba... men ja hoppas på bra väder i juli me... för då har ja semester.. !! =)

Nu är det exakt en vecka sen vi var nere i Varberg på Fun City... det var så otroligt roligt... !!
Vi åkte ner på fredag kväll efter ja slutat jobba... kom ner rätt sent så det var bara att bädda upp barnens sängar och lägga dom... sen satt jag och Tobias och spelade kort en bra stund... men sen var det även dags för oss att bädda upp sängarna och krypa ner under täckena..

Lördag morgon ringde klockan runt sju... vi gick upp, klädde oss och åt frukost... packade in oss i bilen och for mot Ullared... hittade en present där till mamma som jag var ute efter... och det var ju faktiskt sista stället ja tänkte titta på... och turen var på min sida... den fanns och den var 100 kr billigare än på övriga ställen ja kikat... =) sen hittade man ju alltid lite annat smått och gott... men vi skulle ju inte ha nåt större... så efter ett par timmar for vi tillbaka till husvagnen för att lägga ur kassarna ur bilen... sen for vi vidare mot FUN CITY....!!

Där inne fanns allt du kan tänka dig tror ja.. det var äventyrsbanor, det var tivoli, bad, djurpark, cirkus, indianby... ja de fanns allt möjligt... de fanns både häst och åsneridning...fast Emilia höll sig till häst.. !! =) Men där chockade hon mig... hon har tjatat jätte länge på att få rida... men varje gång vi vart i närheten av hästar har hon inte ens vågat klappa dom... men nu gick hon bara rakt fram, satte hjälmen på huvudet och hoppade upp... så stolt över min lilla tjej.. !! Sen var dom på tivolit och åkte karuseller fram och tillbaka... det tyckte dom var jätte roligt... !! Å det var väldigt käckt för just deras ålder... mycke som dom kunde åka och som passade dom... Så en jätte lyckad dag blev det .. och solen den sken ju faktiskt från himlen.. !!

Sen bar de tillbaka till husvagnen för att laga lite mat.. vid de laget kurrade magarna en del... men det var snabbt fixat och efteråt var vi mätta och belåtna... Då satte vi oss i bilen än en gång... denna gången blev det en tur in till Varberg för att kika lite... vi åkte upp till fästningen för att titta... när vi kom upp och gått runt ett varv fick vi se något fint.... nedanför fästningen kom ett brudpar åkande i häst och vagn... Hon som körde ekipaget var medeltida klädd och det var helt enastående... man blev ju väldigt avundsjuk... så vi gick runt till ingången på fästningen och satte oss så såg vi när dom kom och åkte in på själva gården av fästningen... jätte fint verkligen.. och jag hade ju första parkett.. =)

Sen åkte vi ner till stranden och tittade ... det är ju så vackert... såg en vacker väderkvarn mitt inne i Varberg me... det är ju inte så vanligt att sådana är kvar längre... sen åkte vi genom rondell efter rondell för att hitta till en mataffär... och då fick man se hela varberg tror ja... *s* men vi hittade till mataffären och det var ju huvudsaken... !!

Åkte hemåt och la våra trötta huvuden på kuddarna efter en lång men händelsrik dag...
Söndag var det återigen dags att gå upp tidigt... åt frukost, gick och duschade, klädde oss  och så packade vi i ordning för hemresa.... packade in barn, hund och oss själva i bilen och startade hemresan... kändes trist att behöva lämna den mysiga campingen och ledigheten... men plikten kallar ju... och just denna dagen stod konfirmation på schemat... så klockan två skulle vi vara i Färgelanda.. men det hann vi gott och väl... hann faktiskt hem och vända en sväng... ställa av husvagnen och så.. !!

I kyrkan var det fullsatt mer eller mindre.. men Mats och dom hade tagit platser... *perfekt* och det var inte alls så långtråkigt som när en annan konfirmera sig... då skulle man svara på en fråga å sen babblade prästen resten av tiden... men nu hade dom ett litet rollspel, dans å en massa sång... så ja höll mig ju faktiskt vaken... =) Det var min äldsta bror som konfirmera sig denna gången... Efteråt bar de ut till Frövik för mat och kaffe... ja ni vet.. träffa alla släktingar å prata å så... Gratulerade mamma på både mors dag och födelsedagen... hon fyllde nämligen på fredagen... Sen tackade vi för oss för att fara vidare till Färgelanda och gratulera Tobias mamma på mors dag... där träffade vi Reine, Linda och Jesper me... men sen blev de hemfärd till sängarna.. det var inte helt fel... !!

Ja det var förra helgens händelser...
denna blir ju inte lika många... för ja ska ju tillbringa dom flesta timmarna på dygnet på Konsum... men det ger ju ett leende när lönen kommer i alla fall... !! =)
Nä kanske dags att börja packa barnens saker... sen måste vi ju snart åka... Dom ska vara hos mormor i helgen så ja ska köra dit dom innan ja börjar... men nu fastnade jag här och pratade me syrran alldeles för länge som vanligt ... så trots att ja för en gångs skull var uppe i tid är ja nu ändå stressad i slutändan... ja förstår inte att jag aldrig lär mig... ? =)

Ha en bra dag i solen.. akta er så ni inte bränner er... !!

// Linda ...

image3

image4

Ett barn

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma.

Ett barn som får stryk
lär sig att slåss.

Ett barn som  hånas
lär sig blyghet.

Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete.

Men ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende.

Ett barn som möts med tolerans
lär sig tålamod.

Ett barn som får beröm
lär sig att uppskatta.

Ett barn som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa.

Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet.

Ett barn som får uppleva trygghet
lär sig tilltro.

Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig att känna kärlek i världen
.

tjolahopp...

Ännu en ny dag med sol... va härligt.. !!
fast ögonen går fortfarande i kors.. hade inte haft nåt emot att sova ett par timmar till... och ja tror mina barn håller med mig nu när ja ska gå och väcka dom...

Härligt att få ha 9000 till jobbet.. det är ju dessutom mycket roligare att köra manuell bil istället för automat... =)

På torsdag ska jag ner till Göteborg med Felicia... vi ska till Östra sjukhuset på en massa kontroller och annat... det ska bli riktigt roligt... !! Se vad dom säger om hennes utveckling och allt så... sen ska det bli roligt att komma tillbaka dit... besöka alla läkarna och sköterskorna som man för snart tre år sen var så beroende av...

Till helgen hörde ja att det skulle bli högsommarvärme... gissa vem som jobbar... *sucka* andra helgen det är varmt och även andra helgen ja jobbar... ja ni förstår ju att den som är blekast i sommar det är jag de...

nä de är kanske dags att dra på sig arbetskläderna och väcka barnen nu.. ?

image2

Barnen i husvagnen på fredagskvällen när vi kommit fram....

Nä ja dör...

Skrev ett hur långt inlägg som helst om helgens minisemester med mer... men nu är det borta....

hatar när de blir så... !!

Orkar verkligen inte sätta mig och skriva om allt det nu... förhoppningsvis har ja fått nya krafter till det imorgon... men nu är jag på riktigt dåligt humör....

Idag har inte hänt så mycket i alla fall.. har vart inne i Färgelanda en sväng och vart ute och gått med Johanna och Ronja i det fina vädret... vi avslutade promenaden med en glass i det gröna... det var inte dumt... =)

sen har jag och Tobias städat ur 9000... för nu ska jag ha den nån vecka här.. han ska greja lite med min... Tobias har även tvättat alla bilarna.. men då passade jag på att ligga och lata mig vid sidan om med min bok... =)

Nä gonatt på er alla....

// Linda

Nu bär de av !!!

Äntligen slog klockan fyra... drog fort av mig arbetsskorna och på med mina vanliga... samma befrielse för fötterna varje gång.. =)

Kasta mig in i bilen och åkte ner till dagis... vidare hemåt för att byta kläder och sedan slänga ut de sista i husvagnen.... Nu bär de av.. !!

Ha en trevlig helg allesammans... !!

Grattis mamma som idag fyller år... !!

Köpte ny bil imorse... jag fick köra den först... !! wiie....

// Linda

Spännande med en ny blogg

Ja då får vi se hur detta funkar... men det ska nog inte vara så stor skillnad från lunar... de tror ja ju inte... *s* herregud... min syster har ju till och med en sådan här blogg.. då ska väl jag med klara av det... ? =)

Ja nu har ja kikat runt lite granna här.. och ja tror ja börjar förstå...

Men nu ska ja ge mig här för denna gången... vara bara tvungen att skapa denna bloggen då jag har funderat i flera dagar på att göra det... lunar börjar ju liksom dö ut... och det är ju alltid kul med något nytt... !!

snart kommer älsklingen och då har vi massor att greja med inför morgondagen....

Imorn blir de ny bil och ännu en liten minisemester... mamma fyller år och jag ska jobba en stund...

ses och hörs...


image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0