Möte hela dagen !!

Inser att jag är riktigt dålig på att lägga upp bilder när jag läser andras bloggar och ser hur mycke bilder dom fyller ut bloggen med... så jag får försöka skärpa mig... men oftast så har man ju inte tid till de...=/

Har kommit in i en period av otur känns det som... för i måndags fick jag ju punktering på cykeln som jag tidigare berättat... tror ni inte då att det är bilen som krånglar för mig på tisdagen.... jodå...!!

Till att börja med hade jag anlitat svärmor som barnvakt då jag skulle upp till Högsäter på träning... körde upp barnen till svärmor sedan tog ja med mig Ebba ut på en runda och det var riktigt skönt... dels att få vara lite för sig själv... å dels att komma ut i skogen å bara få springa... men så tog banan slut och vi var tillbaka till bilen och ledigheten skulle snart vara slut... dags att återvända till svärmor för att hämta upp barnen... vrider runt nyckeln men ingenting händer... va nu då... ? Nä bilen ville inte starta... så de blev till att ringa till svärmor å få hjälp... svärfar var snäll och kom upp och det slutade med att vi fick bogsera ner bilen till Färgelanda... han konstaterade att det var antingen bränslepumpen eller tändkassetten... ringde å berättade för Tobias va som hänt så han tog kompledigt och kom hem för att se om han kunde lösa felet... och efter att ha hämtat en ny tändkassett ute i garaget och bytt den så startade bilen sen och gick... det var tur att det var såpass lättlöst och att han hade grejer till det då vi idag behövde båda bilarna !!

Idag blev det till att ta sig ur sängen tidigt... så tidigt har jag nog inte gått upp sen jag jobbade... barnen gick nästan i sömnen när dom skulle klä på sig idag... det blev ju sent innan vi var hemma igår... idag fick dom äta frukost på dagis.. så dom hann vakna till lite tills dess i alla fall... =) Jag tog med mig Rebecca och for vidare till Färgelanda för att gå på kommunstyrelsemöte hela dagen.. och det varade verkligen hela dagen...Jag slet mig vid fyra för att hämta barnen på dagis... men då var mötet långt ifrån slut..  Rebecca skötte sig fantastiskt bra... vilken snäll och go tös jag har fått... =) Lunchen åt jag idag på Valboskolan... det är ju inte varje dag man äter lunch där numera... =)

På dagis var sen Emilias jacka spårlöst försvunnen när vi skulle åka hemåt... var till och med nere och letade i gymnastiksalen... men efter en halvtimmes letande så fann vi den äntligen... man ska aldrig ge upp... =)

Så klockan var nästan fem innan vi var hemma... en riktigt lång dag och jag är helt slut.... är inte van med sådana här dagar nu längre ju....

Har snott en bild från våran uppfödare som jag slänger in... från funktionsbeskrivningen i helgen !! Håll tillgodo !!



// Linda


Cykeltur med punktering... =/

Idag har jag småpysslat lite här hemma... på förmiddagen hade jag ju sällskap av Tobias så då passade vi på att rensa ur våra frysar... det fanns en del som vi vid detta laget kunde kasta insåg vi... så nu kan vi handla igen... massor med plats... =)

Sen kom vi på att det var idag som tippen hade öppet... Tobias tog 9-5:an och lastade den full i saker som han körde dit... gott att bli av med skräpet.. !! Sen tog han den till jobbet för jag skulle ju bara in till Färgelanda och då behövde jag ju inte ha med mig vagnen så då kunde jag ju ta den andra bilen... trodde jag ja... När jag väl sen skulle åka ringde jag för att kolla med Tobias om det var nåt jag skulle handla... då fick ja den glada nyheten att jag inte kunde ta den bilen för bilnycklarna låg i hans byxfickor i Vänersborg....

Jaha.. ja då var det bara att leta fram förrådsnyckeln och plocka fram cykeln.... tur för Tobias att han inte hade den nyckeln på sig med...

Efter många om och men hittade jag nyckeln och fick fram cykeln, cykelkärran, cykelbarnstolen och fick dessutom satt ihop det med mycke möda... Vi har nämligen fått göra ett specialfäste för att fästa cykelkärran i cykeln för det som var på den nya cykelkärran passade inte till våra cyklar... men när vi fixade det testade vi det bara på Tobias cykel... så jag hade lite att pyssla med innan jag fick fast kärran på min cykel... men med mycket tålamod och en rad svalda svordomar så satt cykelkärran där den skulle.. !! Då var det bara barnen som saknades...

Så ytterliggare en halvtimme senare kunde jag sedan låsa ytterdörren och konstatera att alla var med och det bara var till att trampa iväg... Backe upp, backe ner, backe upp å backe ner å tillslut nådde vi Färgelanda.. barnen var i sitt esse medans deras mamma var totalt slut och genomsvett... pust... handlade lite granna och tog några ord med Ingalill sen for vi vidare upp mot svärmor... å va händer då... jo jag får punktering på bakdäcket... sån tur att jag i alla fall hade kommit in till Färgelanda... men man har ju turen å har en supersnäll svärmor som kan köra hem oss... men först fick barnen leka en massa och så fick vi fika... det var gott när man hade cyklat såpass långt med alla barnen... !! Pusslade lite med barnen.. Emilia klarar av 40 bitars pussel i stort sett helt själv... jätte duktig.. !! Sen närmade sig klockan barntv så då fick vi skjuss hemåt... !! =)

Nu ska jag och Rebecca ta natten här.... blir väl väckt sen inatt när Tobias kommer hem...men man får ju passa på att sova nu när det inte finns någon som stör en... =)

// Linda

Kort och gott !!

Ved ved ved.... ved i massor... !!

Underbart väder... =)

Städning av husvagn inför säsongen... !!

Tvätt, tvätt å åter tvätt... !!

Älgar som närmsta granne... 6 st !!

Funktionsbeskrivning med Ebba i Vålberg - lördag

Dom stora tjejerna till mormor i helgen !!

I´m alive !!



Fick idag en bukett rosor av Tobias.... me like *Love you*


 // Linda

En dröm borta i framtiden

Att man ska behöva vara hundvakt för att få med Tobias ut på promenad det visste jag inte... men helt uppenbart så är det så !!

Igår kväll blev det våran runda här hemma på 4 km som vi brukar gå.. den är rätt lagom... !! =) Så otroligt skönt att komma ut lite och röra på sig... och att då få sällskap är ju inte heller fel... =)

Hundarna stormtrivs ihop och har jätte kul och två andra som också tycker det är roligt att ha Emil här är dom stora tjejerna... så Reine och Linda får ju gärna lämna ifrån sig han fler gånger... =)



Igår körde Tobias på en grävling på väg till jobbet på morgonen så nu är vi än en gång en bil kort... för tydligen så hände det något med bilen förutom att det flög plastbitar åt alla håll... den drar snett så det är nog bäst att titta på det innan vi kör mer... *sucka*



Nästa projekt här hemma handlar om att spara pengar till min dröm... men än så länge är drömmen långt borta men någonstans måste man ju börja... Å snart slipper jag ju betala närmare tvåtusen i barnomsorg i månaden... det blir pengar att spara... sen har vi skrivit över bilarna på mig då vi insåg att om dom stod på mig fick vi nästan femhundra kronor billigare försäkring i månaden.. det blir ju även det pengar i slutändan... !! =)


Ska upp till jobbet en sväng och se hur det ligger till där... om jag har mitt vik kvar eller vad som händer... ? Om det är så att jag har mitt vik kvar funderar jag på att börja jobba lite smått till hösten... men får se hur det ser ut med allt och så...


// Linda


Vill ha fler timmar på dygnet !!

Oj oj oj vad tiden går... här hinner jag inte att sitta mycket nu längre... inte ens några minuter om kvällarna som jag alltid brukade göra innan jag gick och la mig förr... nu för tiden är det rätt ner i säng som gäller...

Har hänt ett och annat sen sist...

I torsdags åkte vi på utflykt till Nordens Ark... hade kanonfint väder och väldigt tur vad gäller djuren... det enda djuret vi inte lyckades se så var det uttern... men vi såg vargar, lodjur, leopard, pandor, tiger, järv, en massa fåglar och många många fler djur... Inne på lantgården så hade fåren och getterna precis fått ungar... dom var ju hur söta som helst... och så fanns det även små kaninungar som bara va sååå söta !! =) Hade en kanondag med familjen !! På vägen hem stannade vi till i Munkedal och åt.

Väl hemma bytte jag fort om till springkläder och så hämtade jag Ebba som fått vara hemma i hundgården... sen bar det av mot Högsäter för att träna lite.... kom ikapp mamma vid andra kontrollen så sen hade vi sällskap banan runt... men riktigt kul att komma ut och det var ju underbart väder att springa i... Ebba älskade det och var jätteduktig.. !!

Fredagen tillbringade vi här hemma på Edstena... tog hand om en massa ved... Linda hade yxan i högsta hugg... men tro det eller ej.. har fingrar och ben i behåll... dock ett par blåsor rikare i händerna... =)

Lördagen bar det ut till Tjörn för att fira Tobias morfar som fyllde 92 år... å det är ju en bit att åka och så... så klockan hann bli kvällen innan vi var hemma igen... jag och Tobias avslutade kvällen med en klassiker... nämligen Grease...!! =)

Idag har det mest vart lugnt... har vart och hämtat Emil (Reine och Lindas hund) som vi ska passa i ett par dagar... sen har vi vart ute en promenad med familjen och hundarna... skönt att komma ut lite granna... fast det blåste bra idag...

Nä nu är det någon som ropar efter mat i bakgunden här så dags att gå vidare..

// Linda

Ovanlig gästbok !!

Vissa dagar hinner man dubbelt så mycket som andra dagar... !!

Idag har vi åkt runt på en massa småvägar jag aldrig tidigare besökt.... vi har vart till garaget ett par vändor för att införskaffa lite pengar genom att sälja delarna vi var där och hämtade.. vi har städat lite granna här hemma... äntligen fått ordning i farstun... =) Vi har haft Tobias föräldrar här på besök.... gratulerade mig i efterskott... jag har sen avslutat kvällen på en av granngårdarna här... å där fick jag skriva i den mest ovanliga "gästboken" någonsin... det var nämligen så att man fick en penna och en ficklampa i handen å sen fick man krypa under bordet och skriva sitt namn... så på undersidan det bordet fanns det x antal namn skrivna... en kul idé !! =)

Imorgon ska vi på utflykt... det ska bli så härligt att bara åka iväg med familjen och bara umgås.. känns som det var evigheter sen sist !!

Natti på er allesammans !!

// Linda

25 år idag !! =)

Grattis mig själv på 25-årsdagen !! =)


Nä nog om mig själv... det har ju faktiskt hänt en del sen jag skrev här sist... det har ju vart påsk om inte annat... *s*

Påsken var relativt lugn i år.. långfredagen åkte vi ut till mormor för att där fira min gammelfarmor som fyllde år.. hela 92 år !! Efter kalaset åkte vi ner till hennes hus för att fynda lite... hon har precis flyttat upp till hemmet så mormor och morfar håller på för fullt med att tömma hennes hus och vi fick ta vad vi ville... vi hittade en massa kopparsaker som vi har vart ute efter... det passar så bra i vårat kök till våran gamla spis där nämligen... Emilia hittade en pälsmössa som hon vägrade släppa taget om... hon va för söt... =) Sen hittade vi en hel del annat smått och gott... inte varje dag man är på gratis loppmarknad... *s*



Kalas för min gammelfarmor som syns längst bort på bilden.. !!



Emilias pälsmössa som hon vägrade lämna kvar... *söt*

På påskafton var vi bjudna till Reine och Linda på knytkalas... vi gjorde en tacopaj och en köttfärspaj som vi  hade med oss... dom blev riktigt lyckade... =) Sen fanns det naturligtvis gott om ägg att äta och en hel del annat smått och gott som dom andra hade lagat... köttbullar och korv fanns till barnens förtjusning tex... !! En trevlig och lugn kväll... !!

Påskdagen tillbringade vi hemma och grejade... tog hand om lite ved, fixade ordning cyklarna och våran nya cykelkärra.. sen har vi även fått städat ur bilen från allt glas... å när vi ändå höll på passade vi på att tvätta den och byta till sommardäck... så nu är den så fin så fin... vi riktigt kryper fram på grusvägen för att inte smutsa ner den... *s*

Men gårdagen tillbringade jag i skogen... det har ju vart helt underbart väder så jag kunde inte hålla mig borta ifrån orienteringen längre... blev så ruggigt sugen... så till Trollhättan styrde vi våran kos... värmde som vanligt upp med knattekamp innan jag sedan tog med mig Tobias ut på en öppen bana... å ja... ni läste rätt... Tobias följde med ut i skogen.. =) Lilla Rebecca fick vara på barnpassning för första gången i sitt liv... men det gick finfint... dom hade haft riktigt roligt åt henne på barnpassningen för hon hade legat å skrattat mest hela tiden tills hon sedan somnat... mammas tjej de.. =) I skogen gick det riktigt bra och det var helt underbart att komma ut igen.... sen var de ju jätte roligt att jag även fick med mig älsklingen också... de ska allt bli en orienterare av han me så småningom... tihi... fast från tredje kontrollen ända in till mål hörde ja konstant bakom mig nåt om att han var död... vet inte riktigt va han mena me de.. *s*

Efter tävlingen bar de sedan hem till mamma för att där bli bjudna på mat... och det var inte alls dumt när man vart iväg och sprungit för jag var helt färdig efter tävlingen... så kvällen blev riktigt lugn igår... och idag när jag kört barnen till dagis åkte jag faktiskt hem och la mig och sov ett par timmar till... så skönt !! =) Nu känner jag mig hel igen...

Annars har dagen vart lugn... jag har plockat lite här hemma... tvättat och diskat som vanligt... ja denna dagen har vart som alla andra dagar i princip... den enda skillnaden är nog att telefonen har ringt lite mer än normalt... *s*

Imorn blir det lite småfirande av min födelsedag... då kommer Tobias föräldrar förbi en sväng.. dom skulle först kommit idag men så ska Tobias vara hemma imorn för dom har inget att göra på jobbet så då kommer dom imorn när han också är hemma... sen prata vi på att åka till badhuset med barnen eller nåt sånt... får se vad det blir...

Tack för alla gratulationer... !!

// Linda

HATA BILAR !!

Är så ruggigt trött på allt vad bilar heter.. !!

Motorn vi skulle köpa till våran ena bil den passade inte.. personen som sålde motorn hade gett ut fel uppgifter så Tobias var gott irriterad igår när han kom dit upp och fick se att det inte alls var en sådan motor som han uppgett att de skulle vara... *suck*

Å inte nog med det... igår när vi var på väg dit upp då exploderade bakrutan i 9-5:an... å häromdagen så gick avgassystemet sönder på den andra bilen som han gjort i ordning och besiktat... ja tror inte man kan ha mer oflyt med bilar än vad vi har just nu... ?

Men tur i oturen.. vi åkte genast iväg till glasmästaren och då kunde han få hem en ruta redan tills idag så  nu i eftermiddag ska vi dit upp och få det fixat.. men det blir ju ytterliggare en självrisk att slänga ut på den bilen... trodde vi hade chans att tjäna några kronor på bilarna... men nu ser det väldigt mörkt ut... vi går bara mer och mer back... =(

Idag har vi vart ut till garaget och fixat avgassystemet på den andra bilen i alla fall... så nu är den hel igen.... får väl se hur många dagar det varar denna gången... jag har inte så stora förhoppningar dock...

Nä nu ska jag slänga i mig lite mat innan det är dags att köra upp bilen till glasmästaren.. !!

// Linda

Påskpysslat med barnen

Just nu är jag väldigt trött på allting så jag tänker inte tråka ut er med att berätta om det för tillfället.. utan istället slänger jag upp lite bilder från dagens påskpyssel och sen en del andra bilder som jag äntligen fått tummen ur och lagt in på datorn...

Avreagerar mig nog mer här en annan dag då jag kanske är på lite bättre humör... men här har ni lite bilder att kika på i alla fall.. !! =)




Rebecca har gjort en påskhöna... fin va.. =)



Felicia har ju även hon gjort en.. !!



Å självklart har ju Emilia det me... !! =)



Dagens påskpyssel !!



Här ligger Rebecca skönt under en av alla dom sköna vårpromenaderna som har blivit av det senaste...



Men hon klagar inte över att åka bil i bilstolen heller... =)



Här hade jag och dom stora tjejerna picknick för några dagar sen.. solen hade dock gått i moln så det var lite kyligt... blev inte så långvarig picknick... =)



Här ligger Rebecca och leker i babygymet...



Myser med alla mina tjejer... =) Tror alla är ungefär lika trötta... *s*



Älskar att ligga i babysittern och leka... !!

Det var allt för denna gången....
// Linda


Aldrig roligt att ha sjuka barn...

Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat...

När barnen lagt sig och jag hade sett framemot en lugn och skön stund i soffan framför en film tillsammans med Rebecca så byttes lugnet mot oro...

Felicia hostade så hon spydde här.. och det var ju inte bara en gång... så första timmen av min planerade kväll bytte jag lakan i hennes säng...

Hostan den bara fortsatte så tillslut bestämde jag mig för att ringa sjukvårdsupplysningen... och det är ju tur att man inte hade bråttom... det första deras telefonsvarare säger är att man ska ringa 112 om det är akut och jag förstår precis vad dom menar... för när jag väl blev placerad i kö så fick jag plats nummer 8... gott tänkte jag.. då kommer jag snart fram... men minutrarna gick... platsen fick jag behålla var det en snäll röst i andra änden som berättade för mig.. å nästan 35 minuter senare fick jag äntligen prata med en levande röst... hon hade dock inte så mycke mer goda råd att ge mig än dom jag redan kommit underfund med själv... så stackarn får fortsätta hosta... hon har fått både bricanyl och alvedon men det känns inte som nåt utav det har gett nåt större resultat.... =/

Felicia satt med mig ute i soffan och kollade på film en stund.. sen vaknade även Emilia som även hon har rejält med hosta... så jag fick sällskap av alla mina tre tjejer i soffan till filmen ikväll.. fast det var ju lite mysigt att ha dom hos sig men det skulle ja vart ännu mysigare om man inte vart så orolig... nu har dom gått och lagt sig igen så får vi se hur det går... Felicia ligger och hostar å hostar å hostar... men hon har inte hostat så hon spytt nåt mer i alla fall..

Hoppas älsklingen kommer hem snart så man kan få lite hjälp.. å så kanske man kan slappna av lite mer... för just nu sitter man på helspänn och har jätte ont i magen av oro... Rebecca har precis somnat här så jag tänkte försöka lägga mig... sen om jag kan sova det återstår ju att se...

// Linda


Lördagsmys med mina tre små tjejer =)

Det blev inget påskpyssel idag... =/ Men en massa härlig frisk luft i alla fall.. =)

Hade tänkt att åka iväg till Rännelanda där det skulle vara påskpyssel idag... men efter en natt med knappt någon sömn alls då lilla Rebecca är jätte tät och hostig så orkade jag inte ta mig iväg på det... var ju knappt så man tog sig ur sängen för huvud taget idag när barnen hade vaknat... så fruktansvärt trött... =/ Hade Tobias kunnat följa med hade jag kanske kunnat leta upp dom allra sista krafterna och motiverat mig för att åka då jag visste att jag hade hjälp med barnen... men nu var han i garaget hela dagen så då blev det till att vara hemma med tjejerna...

Så jag sa till mig själv och till tjejerna att vi får pyssla här hemma till veckan istället.. !!

Har vart ute mestadels idag i det underbara vädret... klädde på Rebecca väl och sen bäddade jag ner henne gott i vagnen och där har hon legat och haft det gott större delen av dagen.. inte kan hon väl dö av lite frisk luft.. ? Jag har fortsatt att röja i trädgården och nu börjar jag faktiskt se ett slut.. är inte helt klar än men bra nära...

Barnen har vart ute hela dagen... så fort frukosten var avklarad försvann dom ut och sen har dom inte vart inne mer än något enstaka toalettbesök... så det blev lite picknick ute med fika idag... idag var det betydligt goare med picknick än igår... för igår när vi skulle ha våran picknick så gick solen i moln och det blev jätte kallt... så vi skyndade oss med picknicken så vi inte skulle bli kalla och så blev det att traska tillbaka hem igen...

Nu har jag skickat iväg Tobias med Micke så jag ska ha lite myspys framför tv:n med mina tre små tjejer... =) Det är ju lördag så tjejerna har fått lite godis dom sitter å tuggar på nu..  då är dom väldigt snälla och lugna... =)

Tobias har pratat på att han skulle vilja gå ut men han gör det ju inte så idag fick jag ta tag i saken... gick och ringde till Micke å frågade han vad som hände ikväll... ha ha ha... nu fanns det ingen återvändo för Tobias... det var bara till att följa med Micke ut... =) Han sa här i dörren när han gick att han hade dåligt samvete för att han gick ut när inte jag kan gå ut... men jag såg samtidigt hur glad han såg ut sen när han gick mot bilen... å vet jag att han är glad så är jag med glad... !! Så kul om man kan göra andra glada... !!

Nu är det Wild Kids på programmet...

Ha en trevlig lördagskväll allesammans !!

// Linda

Våren äntligen här... !!

Som vanligt så är det evigheter sen jag skrev här... men nu för tiden så finns det varken tid eller ork till att sitta här..

Så vad har hänt sen sist tro...?

Vi har i alla fall vart iväg på modevisning.. lilla Rebecca var självklart med... det ska börjas i tid.. =) Som vanligt gjorde Emilia och Felicia stor succé... mina söta underbara tjejer.. =) Min Mormor tog sig som vanligt en svängom då hon hade problem att få av sig kavajen... så det blev ett par varv framme på "catwalken" innan hon kunde dansa sig tillbaka till scenen igen.. Morfar hade hur kul som helst då publiken bestod av 90-95 % damer.. *s* Å jag själv försökte få det hela överstökat så snabbt som möjligt då det var svårt att gå i takt till musiken och det kändes som man såg ut som ett troll i huvudet då det blåste storm ute så frisyren var allt annat än vad den hade vart framför spegeln hemma i lugnet.. Men jag gillade kläderna jag visade... blev riktigt kär i två av tröjorna så dom kanske jag får gå in och sno till mig någon dag.. =)

Rebecca hon växer och växer... var iväg till bvc häromdagen och hon följde sin kurva bra... känner dock att jag inte hinner med att använda barnens gamla kläder då det går alldeles för fort... på modevisningen hade mamma tagit med en klänning i strl 74... jag kan ju inte påstå att den var stor till henne... snarare lagom... och strl 74 är ju anpassat till en niomånadersbebis.. hmm... Rebecca är två månader ju... det är nåt som inte stämmer.. =)

Har sagt upp barnens dagisplats... det kändes sådär... dom trivs ju så himla gott där och jag tycker jätte bra om personalen.. men i framtiden kommer dom ju att gå i skola i Färgelanda och då är det ju bättre att dom får börja där till hösten och lära känna lite barn där... plus att dom får gå gratis till hösten... det blir ju lite pengar att spara då jag idag betalar närmare 1700 kr i barnomsorg...

Igår tog jag med mig barnen ner till Uddevalla och träffade Johanna... Vi tog med oss barnen och hundarna och gick på promenad.. hade först tänkt att gå strandpromenaden men insåg att vi inte skulle hinna med de... stannade till på en lekplats så barnen fick gunga och leka lite granna... var så roligt att komma hemifrån lite och så var det ju jätte härligt väder.. =) Sen bar det raka vägen upp till Högsäter då Emilia skulle på kyrkans barntimmar... Till veckan om det är fint väder ska jag åka ner medans barnen är på dagis och så ska vi gå strandpromenaden.. det ser jag framemot..

Var inne på jobbet en sväng... skrev upp mig på vårruset... så nu måste jag komma igång med träningen igen... !! Men denna veckan har det i alla fall blivit ett par promenader... *härligt... * Det går ju dock inte så fort när man har med sig alla barnen... men man kommer ju ut och får en massa frisk luft... =) I onsdags efter dagis åkte vi raka vägen till Färgelanda och ställde bilen där... sen tog vi vägen om affären och köpte med oss lite fika bestående av festis och kanelgifflar... *mums* Å så promenerade vi bort på Lelången nästan ända till Ödeborg.. där hittade vi en bänk i solen som vi stannade till vid... å aldrig har det vart så gott med festis som då... var jätte törstig.. !!

Bilarna har ju strulat en del det sista... i början av veckan fick Tobias låna Gun-Britts bil... men tillslut kom onsdagen då vi hade besiktningstid.. och tro det eller ej.. blankt papper.. helt underbart.. !! =) Så nu har vi en bil under tiden han gör i ordning våran andra bil som vi i normala fall har... Denna bilen vi har besiktat nu den har stått i två år... det enda han har gjort med den är att byta motor... och det gjorde han ju här i början av februari... så rätt otroligt att man sen bara kan åka ner och besikta den och få blankt papper.. !! Så när han nu får ordning på våran andra bil hoppas vi kunna sälja denna som vi besiktat och tjäna lite pengar för en gångs skull... för annars går man ju bara back på dessa bilar.. *sucka* Men han ska iväg idag och köpa en annan motor... just nu är han ute i garaget och skruvar ur motorn som sitter i bilen nu... så förhoppningsvis har vi snart igång den bilen me...

Har även börjat röja lite ute i trädgården... på bara den lilla stunden jag var ute så blev det en enorm skillnad... då är det kul att greja när man märker skillnad... =) Sen får man ju så mycket mer energi nu när solen tittar fram på dagarna... så härligt.. detta har jag längtat efter... känner mig så mycket piggare !!

Nä dags att ta en svängom med dammsugaren innan maten.. sen ska jag gå på picknick med tjejerna tänkte ja... får se om även den andra hälften följer med eller vad han har för planer... ?

På återseende....
// Linda



MY LOVE

RSS 2.0