Ett par stenar lättare !!

Äntligen känns allt lättare....

Har haft en del i mina tankar det sista.. men nu har jag rett ut allt och det känns som jag blev av med en sten eller två... allt känns så mycket lättare.. =)

I lördags var vi söderut i landet och shoppade loss... helt otroligt.... man går upp mitt i natten för att åka och handla... funderade ett tag på om jag verkligen var klok i huvudet.. men så kom man dit ner och insåg att man i alla fall hade sällskap av ett par tusen till.... då kan man ju inte vara helt dum i alla fall.. =)

Fick handlat en massa bra saker... blev väldigt nöjd med denna resan... löst dom allra flesta julklapparna, fick tag i lite som vi behövde här hemma... och sen gjorde vi lite fynd som vi tidigare har vart ute efter men inte hittat.... !!

Igår tog vi oss en tur till Högsäter på förmiddagen och gick tipspromenaden med Linda, Reine och Jesper... min första för i år och det gick riktigt bra... hade flest rätt av oss i vårat gäng.. =) Sen var det bråttom hem för att byta om och åka vidare på kalas... min lillebror på pappas sida fyllde år här i veckan.... och så hade även hela den dagen gått utan problem... !!

Idag har jag och tjejerna vart hemma hela dagen och spelat spel och grejat... fått gjort en hel del för ovanlighetens skull... känns riktigt skönt... =)
Så imorn blir det till att fortsätta...

Nu ikväll tog jag mig lite ledigt och åkte iväg på ett pass friskis och svettis... alltid lika härligt... !!

See you around !!

// Linda


Fullt upp !!

Ja inte behöver man klaga på att dagarna är långtråkiga i alla fall... för alltid har man något att göra... okej städa och stryka tvätt är väl långtifrån det roligaste men däremot nödvändigt... !!

När man väl är klar med det så känns det ju väldigt skönt.... =)

Igår var det full fart från morgon till kväll... Jobbade en sväng på förmiddagen... efter jobbet fortsatte jag att greja hemma... fick undan en hel del... så kanske kan det bli fint till advent i år med... *s* Sen var det dags för Kyrkans barntimmar och efter det så åkte jag iväg på Friskis... ett riktigt härligt pass.. !!

I onsdags åkte jag och barnen till stan en sväng... Emilia ska på kalas på lördag så en present skulle inhandlas... sen fick jag framkallat 300 kort.. det var på tiden.. !! Gratis med.. !! =) Sen köpte jag skridskor till barnen och mig... så i vinter hoppas vi på kalla dagar så vi kan åka lite hemma hos mamma... !! Så det blir julklappen till barnen i år... ett par julklappar lösta... och imorn löser jag förhoppningsvis en hel del klappar till då vi ska söderut och besöka Gekås i Ullared !! =)

I tisdags kom mormor, morfar och mammas farmor (min gammelfarmor) upp och hälsade på mamma... men jag ville ju också träffa dom så jag tog med mig barnen och åkte hem till mamma jag med.. !! =)

Känns som jag skriver baklänges nu... ha ha ha... men för att komma ihåg vad som hänt så får jag ju tänka var dag för sig bakåt i tiden... =)

Helgen var ju rätt händelselös för min del då jag jobbade från morgon till kväll... jovisst händer det saker på jobbet men inte något utöver vanligheterna.... Tobias och barnen var på tipspromenaden på söndag tillsammans med Reine, Linda och Jesper !!

Nä nu är det bäst att passa på att greja mest det är lugnt här hemma...snart är de dags att hämta hem tjejerna igen och då blir det inte mycket gjort !!

// Linda

Hösten i bilder !!

Har ju vart jätte dålig på att skriva blogg det senaste så jag tänkte lägga in lite bilder från den senaste tiden... för bilder säger ju allt.. =)



En kväll här i höst tog hela familjen på sig och gick ut för att leta svamp...



...och svamp hittade vi i massor... tjejerna tyckte det var jätte roligt att plocka !!





Rebecca leker på Felicias rum... =)



Titta mamma... nu kan jag leka med ännu mer saker =)



Tittut !!



Här får du Skippy... !!



Självklart fanns storasystrarna i närheten !! =)



Och där var dom alla tre ja.... 

Så dagarna hemma brukar se ut ungefär sådär... barnen leker med varandra och har roligt !!



Sen har det vart modevisning... och där var Emilia och Felicia med såklart !!



Fina tjejer i väntan på att få gå upp på scenen och visa upp sig... !!



Sune tog tjejerna på bar gärning när dom sprang runt och busade efter modevisningen !!



När det är fint väder så går vi gärna på promenad !!



Å alla följer gärna med... till och med våran lilla kissekatt Kajsa !!



Lilla Rebecca har lärt sig att krypa så nu har dom kryprace med mer... och fort går det över golven... gäller att se upp... =)



Har vart på Brukshundsklubben ett par gånger med Ebba... !!



Å när dom stora tjejerna är på kyrkans barntimmar så brukar vi ta oss en promenad på spåret !!



Här har vi hittat några tjurar att titta på... dom var intressanta.. !!



Vi tillbringade en helg i Stockholm nyligen !! Här har vi kommit ut till TC (tävlingscentrum) för 25-manna !!



Knattekamp var ju såklart ett måste.. !! Här har tjejerna hittat en av sina kontroller...



Felicia stämplar kontrollen !!



Kommer du storasyster... ?



Å självklart var även Rebecca med i Stockholm.... här sover hon gott i vagnen... !!



En väldigt trött Linda sprang sista sträckan i laget.... men trots att jag tappade tätklungan i fällestarten så plockade jag ett par placeringar på sträckan =)



Lilla bus har börjat intressera sig för teknik... =)



Å mitt i natten är man så här pigg och glad och står och säger Mammi Mammi.... då kan ju inte mamma göra annat än att ta upp sötnosen... hur trött man än är... =)

Ja nu får ni fantisera själva om va som har hänt mig och min familj här ute i Edstena !!

// Linda


Laddar upp för första helgen !!

Ja det händer massa runt omkring mig nu... så det är inte mycket jag hinner med här hemma...

Har börjat jobba igen... väldigt roligt att vara tillbaka... massor av kunder som hälsar mig välkommen tillbaka med mer... jätte roligt !!

I helgen var vi i Stockholm och orienterade... bodde på ett kanonfint hotell och hade med oss alla barnen... en toppenhelg... och man kan ju inte säga annat än att vi dessutom hade toppenväder... det var först på söndag eftermiddag när vi lämnade Stockholm som regnet hittade dit... men då satt ju vi i en varm och skön buss.. !! =)

På lördagen sprang vi 25-manna budkavle... jag sprang sista sträckan och fick då gå ut i fällestart... hängde på tätklungan till en början så jag tog ut mig helt.... sprang in i den berömda väggen så att säga.... men tog mig runt och lyckades faktiskt ta ett par placeringar... så är ändå väldigt nöjd !!

Söndagen hade jag inga som helst krafter kvar i kroppen... så sakta men säkert tog jag mig runt banan... och tro det eller ej... bäst i disktriktet blev jag... slog både syrran och ett par tjejer från Kroppefjäll bland annat.. =)

Rebecca har lärt sig krypa så nu är det inte en lugn stund här hemma.... hon är överallt hela tiden !! *söt*

Har massor av bilder som jag ska lägga upp men vet inte riktigt vart sladden till den nya kameran är så jag får vänta tills Tobias kan hjälpa mig... men sen ska ni få se bilder... de lovar ja...

Nu ska jag jobba min första helg... jobbar tors och fre kväll först... sen helgen och sen måndagkvällen.... så jag har fem kvällar framför mig att tillbringa på jobbet....

Nä dags att lägga in mer ved i spisen....

På återseende.. !!

/ Linda

Idag börjar allvaret !!

Ja nu är våran weekend i Stockholm över för denna gången... men det var riktigt skönt att komma iväg en sväng... komma bort från allt här hemma och ladda batterierna på nytt !! Saknade lilla bus en del men jag visste ju att hon hade det bra så det gick allt bra.. !!

Hon var så söt när vi skulle åka... satt och vinkade till oss genom bilrutan... då var det nästan ännu svårare att ge sig iväg... men samtidigt var hon glad så då visste man ju att hon hade det bra... värre när dom gråter !!

På eftermiddagen när vi kommit fram och checkat in på hotellet gick vi ut och kikade runt lite granna... hittade en jätte god och faktiskt jätte billig pizzeria som vi åt på framåt kvällen... den var billigare än här hemma och pizzorna var nästan dubbelt så stora... tror jag tillslut lyckades få i mig en halv pizza ungefär... hemma kan jag ju få i mig en hel... snacka om att man fick mat för pengarna.. !!

På lördagen var vi på Göta Lejon och såg Buddy Holly och den kan jag ju varmt rekommendera !! Värt varenda krona... kanonbra !!

På förmiddagen gick vi i affärer och strosa omkring på Stockholms gator... *mysigt* Idag åt vi på en liten mysig restaurang där det också var jätte billigt... Lövbiff med pommes och champinjonsås, sallad, dricka, kaffe med kaka på maten för endast 100 kr... Det var inte så att vi letade efter något billigt ställe för vi hade ju verkligen tänkt att unna oss det ena och det andra denna helgen.... men vi tog första bästa stället som vi kom till där det fanns platser... för dom tidigare restaurangerna vi gick in på så var det smockfullt med folk... och inte grät jag för att det då dessutom var jätte billigt där vi hamnade som det fanns platser... =) Desto mer pengar kunde vi ju lägga på annat... som lite presenter till barnen och våra snälla föräldrar som har ställt upp och passat våra busungar... =)

Varje kväll så tog vi oss en tur ner i källaren på hotellet där det fanns en liten spaavdelning med bastu och pool bland annat... *gott*

Så kom söndagen och vi tog plats på tåget igen... men då kändes det riktigt skönt att åka hemåt igen... hem till lugnet och hem till mina små hjärtan !! En helg är max vad jag klarar av att vara utan mina barn har jag konstaterat... saknar dom ju sååå när jag är borta !!

Igår när vi kom hem satte vi igång med att fortsätta lägga golv !! Blev klara i nedre delen av hallen så vi kan flytta ner frysboxen igen... *gott* För den har stått och nästan blockerat hela ingången till sovrummet...

Idag har jag städat och plockat lite... det finns ju alltid disk att ta och så tvätt såklart... tvättmaskninen har nog haft en helt underbar helg.... längesen den fick vila i så många dagar i sträck.. *s* Men nu får den ta igen allt igen...

Snart dags att börja med maten så vi hinner äta innan vi ska iväg.... jag ska köra upp barnen till Gun-Britt så får dom vara där tills Tobias kommer hem... och själv ska jag ju åka vidare till jobbet... är faktiskt lite nervös... det var ju ett tag sen nu... ganska exakt ett år sen.... blev sjukskriven den 7 oktober förra året... !!

// Linda

STOCKHOLM here I come !!!

Äntligen är helgen som jag väntat på här... nu är det bara sista natten kvar här hemma i min säng innan vi åker i princip... Våra saker står packade och klara... bara barnens kläder som jag har kvar att packa till morgonen...

Dock en sak jag stört mig på under dagen... och jag kan inte sluta tänka tanken... Ska han alltså strunta i det denna gången med... ??? Visst... jag gillar absolut inte att dom får rida på stora hästar utan riktiga hjälmar med mer... men tjejerna, framförallt Emilia har ju verkligen tyckt att det har vart roligt att träffa han igen... ja.. ja pratar alltså om barnens far... Det är nämligen så att det egentligen är hans helg denna helgen... och än så länge har han inte hört av sig... inte ett ljud har jag hört ifrån han... och vi kom överens om att han skulle höra av sig ett par dagar innan han skulle ha dom å så vidare... nu har ju jag sen länge gjort upp med mamma om denna helgen med tanke på att vi skulle iväg till Stockholm så denna helgen spelar de ju ingen roll så för min del... men han har ju liksom ingen aning om det... så man kan undra varför han inte hört av sig... han som har det uppskrivet i almenackan om vilka helger han ska ha dom... så min stora fråga är ju... Ska han försvinna ur deras liv ännu en gång ??? Tack gode gud att jag inte litar på han i alla fall så att det var han som skulle ha dom nu när vi skulle iväg... för då hade jag ju stått där imorgon utan barnvakt... blir så fruktansvärt trött och förbannad... finns nog ingen mer på denna jord som kan reta upp mig så mycket som han.... !!!

Så nu har jag fått skriva av mig lite... känns alltid lite bättre.. så nu släpper jag han... nu ska jag ha en underbar helg med en person som får mig att må bra... som får mig att skratta... som har hjälpt mig upp från botten en gång i tiden !! Älskar dig Tobias !! 

Natti natti allesammans.... 
Hoppas ni får en bra helg... det vet jag att jag får !! =) 

// Linda 



Love you all !!! 

Hur ska jag klara helgen utan min lillskrutta... ?? Första gången hon är borta så länge från mamma och pappa !! 
Det ska nog gå bra... vet ju att alla mina hjärtan är i trygga händer !! 

 


RSS 2.0