Midsommar 2010

Det har vart lite mycket de sista... med begravning, vattenkoppar och annat... men nu tänkte jag glömma det för en stund och berätta lite om våran midsommarhelg som verkligen gjorde vardagen lite ljusare än vad den vart det senaste...

Midsommarafton kom och jag och dom stora tjejerna gjorde oss klara för att åka mot Ödeborg och inta platser på traktorflaken... Rebecca hade ju en massa vattenkoppar på kroppen så hon fick stanna hemma med pappa... Just som vi skulle ge oss iväg så ringde min kära morfar och önskade en glad midsommar.. och en glad midsommar blev det !! =)




Det blev inga kransar i år... men lite prästkragar i håret blev det =)




En liten prästkrage kan man skymta bak i Emilias hästsvans !!


Kom fram till traktorerna och fick tag i biljetter... sen hann vi knappt se oss omkring förrän Mats stod vid våran sida... han hade cyklat ensam dit för varken Emil eller Sune ville tydligen göra han sällskap.... men självklart fick han göra oss sällskap... =) Efter lite letande efter platser fick vi tillslut gjort oss lite plats på flaket till den traktor som Reine körde... 16 traktorer fulla med barn och vuxna påbörjade sedan sin färd mot Ödeborgsvallen....

Väl inne på vallen fick sen tjejerna bråttom till allting.. först blev det lite fiskedamm innan dom sen hittade fram till clownen som hade kommit dit... han kunde både trolla och gå på lina.. eller hur var det med linan ? Tror det gick sämre för han att gå på lina än vad det gick att trolla och tur var väl kanske de.... =) Efter det var det dags att ställa sig i kön till ponnyridningen.. för det var ju ett måste... !!



Felicia på Sir Canny



Emilia på Bambam



Ingen midsommar utan ponnyridning =)



Nu är min stora tjej i paradiset =)


Efter ponnyridningen blev det sen lite mingel bland allt folk, vi åt lite våfflor och sedan var det dags för dans kring midsommarstången...

Dags att sen fara hemåt för att byta om och förbereda inför eftermiddagen / kvällen då Erika och Thomas skulle komma hit.

Vi åt en god middag bestående av färskpotatis, lax, sås och sallad.. *mums* Efter det hjälptes vi åt att slänga ihop en midsommartårta... en jordgubbstårta =)



Lilla Rebecca saknas dock på denna bilden... hon var nämligen så trött efter maten då hon inte sovit någon middag på två dagar så hon sa gonatt till oss.... men vi sparade allt lite tårta till henne =)

Sen gick även dom stora tjejerna och la sig och vi andra satte oss till bords och spelade monopol.. dock gick det inget vidare för varken mig eller Tobias... men men... kan ju inte vara bäst på allt... =) Dom berättade att dom skulle åka till Liseberg dagen därpå... å va roligt det lät... häng på då så Erika... ja varför inte sa Tobias... mamma kan säkert passa Rebecca... och så blev det...

Dom stora tjejerna körde vi till mormor på morgonen... dom skulle med mormor, Mats och Sune till Borås djurpark sen fick dom även sova över där då jag ringde tidigare på morgonen och förhörde mig om det... =) Rebecca släppte vi av hos Gun-britt på vägen så fick hon vara där och även hon fick ju sova över... =) Så då var det fritt fram för mig och Tobias att åka med till Göteborg och Liseberg =)

Hämtade upp Erika och Thomas i Färgelanda och så åkte vi söderut... ett stopp hos syrran för att lämna av lite saker... bland annat hennes lilla kissemiss.... sen vidare till Liseberg och där hade vi sen en heldag.... Underbart väder och underbart roligt hade vi !! Vi åkte Kållerado ett antal gånger men det spelade ingen roll var vi satt eller med vem vi åkte för jag och Erika lyckades bli blötast ändå... =)



Erika hittade ett ställe med popcorn... hennes dag var räddad =)



Kände mig som en dränkt katt efter en tur i Flumriden... syns inte så bra på det kortet, men blöt det var jag... har vittnen =)

Vi avslutade kvällen med ett par varv i Jukebox...



Snusk i Jukebox =)



En bra avslutning på en bra dag =)


// Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0